******************************

Με 10 χρόνια υπηρεσίας στον χώρο και με αγάπη για την Τέχνη της κομμωτικής, είμαι σε θέση να αντιμετωπίσω κάθε πρόκληση με εξωστρέφεια, επαγγελματισμό και ομαδικό πνεύμα. Στόχος μου η διαρκής εξέλιξη των ικανοτήτων μου μέσα σε ένα περιβάλλον όπου θα δώσω και θα πάρω εμπειρία και γνώση.
2 Μαΐου, 1991

Σχετικά με τον υποψήφιο

Ψάχνω άμεσα για εργασία
ΝΑΙ

Location

Εργασία & Εμπειρία

H
Hair Stylist 25 Μαρτίου, 2023 - 25 Μαρτίου, 2023
“Scizzors Hair Lab” – Νέα Σμύρνη – Αθήνα

Για τον πρώτο χρόνο ως βοηθός και μετά ως τεχνίτρια, εργάστηκα σε τεχνικές βαφών, περμανάντ, ισιωτικής κερατίνης, ανταύγιες και balayage, σε γυναικεία χτενίσματα (casual, βραδινά, νυφικά) και γυναικείο κούρεμα, εκπαιδεύτηκα και δούλεψα τα ακόλουθα brands: L’Oreal Professionnel (Inoa, Majirel, Dia, Luo και όλες τις styling/care products σειρές), Wella (Sebastian & Vidal Sassoon), Olaplex, Kyana, Keune και Goldwell.

H
Hair Stylist 25 Μαρτίου, 2023 - 25 Μαρτίου, 2023
“Lela’s Style” – Νέα Ιωνία– Αθήνα

Εργάστηκα ως τεχνίτρια βαφείου σε διάγνωση, εφαρμογή τεχνικών όπως ombre-balayage, lowlights, money piece, babylights, αντιμεζ κ.α. Δούλεψα τεχνικές όπως περμανάντ, ισιωτική και θεραπείες κερατίνης brazilian. Σε χτενίσματα δούλεψα πολύ επάνω σε casual, boho και βραδινά. Τα brands τα οποία έμαθα στο βαφείο αλλα και στην μεταπώληση την οποία και είχα αναλάβει είναι τα ακόλουθα: Fama PBF, Wildcolor/Olaplex, Selective, Paul Mitchell & Framesi.

Portfolio - Μερικές από τις δημιουργίες μου.